Waarom een Lifecoach ?

Wie kent het niet ? Je bent uit je evenwicht.

Een onbehagelijk gevoel terwijl je niet goed kan uitleggen waarom. Of eenzelfde gevoel terwijl je heel goed weet waar dat vandaan komt, maar je hebt geen idee hoe dat te veranderen. Een lifecoach helpt je jezelf opnieuw te ontdekken.


Dus....... als je eerlijk tegen jezelf zegt:

  • Ik heb last van stress,
  • Ik heb last van angsten,
  • Ik kan veel meer, maar ik weet niet hoe,
  • Ik loop vast in mijn relatie,
  • Ik zoek een zakelijke sparringspartner,
  • Ik heb een gebrek aan zingeving in het leven,
  • Ik voel mij neerslachtig en somber,
  • Ik vind dat ik nergens goed in ben  OF
  • Ik heb gewoon behoefte aan hulp


EN


je staat open voor verandering en wil hierbij geholpen worden door een no-nonsense, met beide benen op tafel toegankelijke coach die oog heeft voor de "echte" mens achter de "zichtbare" mens, neem dan contact op voor een kosteloos introductiegesprek.

..........................................

The distance between your dreams and reality is called............. ACTION !

Werkwijze

We beginnen altijd om elkaar eerst even te bellen. Dan kunnen we elkaars stem horen en aanvoelen of er een klik is. Want dat is heel belangrijk om een resultaat te kunnen bereiken. Er moet een klik zijn tussen ons. We moeten verbinding maken met elkaar, anders kan ik je niet helpen. Nu gaat dat bijna altijd goed, dus daar zou ik mij geen zorgen over maken.


Vervolgens maken we een afspraak om elkaar face to face te ontmoeten, coronaproof uiteraard. Wil je liever online spreken kan dat natuurlijk ook, maar ik prefereer om "echt" met elkaar af te spreken.


In onze eerste ontmoeting laat ik jou je verhaal doen, wat jij maar kwijt wil. Samen stellen we dan een doel.... Een doel dat jij wil behalen. We gaan dit ook vast leggen. Dat helpt. Kunnen we er later nog eens naar kijken of we het behaald hebben of al in de buurt zijn.


Hoeveel sessies we nodig hebben om jouw doel te bereiken is niet te zeggen van te voren. Dat kunnen er tien zijn, maar net zo goed twee. Het gaat er om dat jij verder kan.


We gaan ons richten op de oplossing, niet op het probleem. 

 

Dus bel, mail of vul het contactformulier in en kies voor de volgende belangrijke stap in jouw leven !

We cannot become what we want by remaining what we are......